Контакт

Локација

Адреса:
Ехтрабис
ул. 34 бр.30 Илинден
1000 Скопје
Телефон:
070/807332; 070/237682

Факс:
02/252 00 03

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

  • 02/252 00 03
  • 070807332
  • mk@extrabis.com

Extrabis

Ехтрабис © 2023. UKION SHOPS